Er zijn vele redenen om Vriend te willen zijn van het NJA, maar misschien is deze wel het belangrijkste: u bent een jazzliefhebber en u wilt zorgen dat wij de Nederlandse jazzgeschiedenis kunnen blijven verzamelen, toegankelijk maken en doorgeven aan toekomstige generaties!

Als vriend ontvangt u viermaal per jaar ‘Jazz Bulletin’, het zinnigste jazzblad van Nederland. Dat is nergens los verkrijgbaar, we sturen het exclusief toe aan NJA-vrienden.
Voorts brengt de vriendschap met het NJA nog een aantal aangename voordelen met zich mee: u wordt uitgenodigd voor onze jaarlijkse Vriendendag, krijgt voorrang en korting voor alle concerten, bijeenkomsten of evenementen die het NJA organiseert en onze CD’s kunt u voor een vriendenprijs aanschaffen. Tevens hebben we regelmatig aardige aanbiedingen voor onze vrienden. Maar het belangrijkste van alles: u ondersteunt als vriend het omvangrijke werk van het NJA en de jazzcollectie.

Wist u dat...

thumbnail NJA heeft culturele ANBI status
Het Nederlands Jazz Archief staat geregistreerd als een culturele ANBI. Uw periodieke donatie komt daarom in aanmerking voor extra fiscaal...