• Maak Kennis
    met het Nederlands Jazz Archief en ontvang vrijblijvend het gratis kennismakingspakket.
  • Word Vriend
    van het Nederlands Jazz Archief en lees 4 keer per jaar Jazzbulletin.
  • Doneer
    en ondersteun onze activiteiten om de jazzgeschiedenis levend te houden.

U las een jaar lang Jazz Bulletin na onze kennismaking vorig jaar tijdens het North Sea Jazz Festival in Rotterdam.

Wat leuk dat u Vriend wilt worden.

We hebben de meeste gegevens al. Vult u hieronder enige  contactgegevens in zodat we u kunnen vinden in het systeem. en dan zetten we uw inschrijving in gang.

Als jazzvriend steunt u het behoud, de groei en de toegankelijkheid van ons unieke archief en maakt u nieuwe projecten en activiteiten mogelijk. Alleen onze jazzvrienden ontvangen vier keer per jaar Jazz Bulletin en krijgen korting op onze albums, geselecteerde concerten en evenementen. We ontmoeten veel van onze jazzvrienden op onze jaarlijkse Vriendendag met jazzkopstukken, boeiende interviews, lezingen, live-muziek en ontmoetingen met andere jazzliefhebbers en musici.

Er komt geen eind aan het verhaal van de Nederlandse jazz, zolang onze rijke geschiedenis wordt gekoesterd en gedeeld.

Ondersteun onze missie om de Nederlandse jazzgeschiedenis te verzamelen, te beheren en naar buiten te brengen. Word vandaag nog jazzvriend voor €90 per jaar. Uw bijdrage is fiscaal aftrekbaar. Het NJA is een culturele ANBI.

Extra voordeel

Het Nederlands Jazz Archief is een culturele ANBI. Als u uw periodieke gift laat vastleggen in een onderhandse akte, kunt u door gebruik te maken van een regelingen in de ‘Geefwet’ een fiscale voordeel ten goede komen.

Bereken uw belastingvoordeel met onze ANBIcalculator