• Maak Kennis
    met het Nederlands Jazz Archief en ontvang vrijblijvend het gratis kennismakingspakket.
  • Word Vriend
    van het Nederlands Jazz Archief en lees 4 keer per jaar Jazzbulletin.
  • Doneer
    en ondersteun onze activiteiten om de jazzgeschiedenis levend te houden.

U bent Jazzvriend van het NJA. Daar zijn we heel blij mee, want dankzij onze Jazzvrienden kunnen we de Nederlandse jazzgeschiedenis levend houden. Maar wist u dat een langduriger vriendschap voor ons beiden financieel zeer aantrekkelijk kan zijn?

Extra belastingaftrek

Uw donatie aan het NJA is dankzij onze Culturele ANBI-status fiscaal aftrekbaar maar wordt (zonder drempel) EXTRA AFTREKBAAR als u ons tenminste vijf jaar met een vaste bijdrage ondersteunt. Dit kan dankzij de Geefwet die in 2011 in het leven is geroepen om het geven aan goede doelen met extra belastingvoordelen nog aantrekkelijker te maken. De regels staan in de Belastingwet die 2011 werd uitgebreid.

Een voorbeeld

U doneert nu €90 per jaar. Maar door een periodieke schenkingsovereenkomst met ons af te sluiten kunt u ons jaarlijks met een bedrag van wel €167 steunen terwijl u netto nog steeds € 90 betaalt. Dit kan op grond van het extra belastingvoordeel van €77 dat u kunt terugvragen*. U verdubbelt bijna uw donatie, en het kost u niets extra! Kijk op www.jazzarchief.nl/calculator en bereken eenvoudig het wederzijdse voordeel, gebaseerd op uw persoonlijke inkomenssituatie.

Kijk op www.jazzarchief.nl/calculator en bereken eenvoudig het wederzijdse voordeel, gebaseerd op uw persoonlijke situatie.

 

Laat geen geld liggen

Zet uw Jazzvriendschap om in een verbintenis van vijf jaar of langer, dan geeft u het Nederlands Jazz Archief MEER, voor HETZELFDE GELD.
Vul onderstaand formulier in, dan zorgen wij dat u binnen enkele dagen de juiste (vooringevulde) formulieren toegestuurd krijgt. U kunt ook

 

Stuur mij de papieren voor de Geefwet

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

In de etalage

thumbnail NJA heeft culturele ANBI status
Het Nederlands Jazz Archief staat geregistreerd als een culturele ANBI. Uw periodieke donatie komt daarom in aanmerking voor verschillende vormen...